Broneeri nõustamine

2023. aasta värv on Viva Magenta

Ülemailmne värviekspertide ettevõte Pantone kuulutas välja 2023. aasta värvi - Viva Magenta (Pantone 18-1750). Pantone poolt nimetatud värvist saab trend nii moes kui ka sisekujunduses.

2023. aasta Pantone värv on Viva Magenta

Tänavune aasta värv on julge ja võimas, julgustab eksperimenteerimist ning piiranguteta eneseväljendust. Sügavat magentapunast kirjeldatakse kui puhast ja energilist värvi, mis esindab rõõmu ja optimismi, see julgustab kõike ja kõiki, kelles on sarnane energia ja mässumeelne vaim. Arvatakse, et see värv toob kaasa lootuse paremale tulevikule.

Febal Casa ja Colombini Casa valikust leidsime mitmeid sarnastes toonides punaseid: tool Lady, elutoamööbel Diciotto, köögimööbel Futura, söögitoolid ja kõrged toolid Cora, köögimööbel Traccia ning köögimööbel Lungomare.

Tule uudista magentapunaseid toone ja muud imelist meie salongis Järve 2!

Telli uued sisustusnõuanded otse oma postkasti

  • Broneeri tasuta personaalne nõustamine

    Külasta meie salongi Tallinnas aadressil Järve 2. Siin saad näha ja katsuda materjale, tootenäidiseid, valida toone ja meie professionaalsetelt disaineritelt väärtuslikku nõu. Kõige parem, kui sul on kaasas ruumiplaan või ka lihtsalt mõõdud. Pärast mööblikomponentide valimist kalkuleerib programm sulle kohe hinna ja saad näha arvutist 3D-plaani, milline sinu valitud mööbel reaalselt ruumis välja hakkab nägema.

    Veel postitusi

    arrow-down